Ordino
Πιπίνου 92
Αθήνα 104 46

τηλ: +30 210 8223798
email: ordino@ordino.gr

Βασίλης Ζώης, ηθοποιός

Εξαιρετική η προσθήκη των video στο site!!!!! Πραγματικά πάρα πολύ καλή δουλειά!!!!!

Είπαν για το Ordino

Εξαιρετικό εργαλείο για την επικοινωνία των καλλιτεχνών!
• Μαρία Φραγκή, σκηνοθέτης - ηθοποιός - διδασκαλία ηθοποιών - θεατρολόγος - θεατροπαιδαγωγός

Το πιο αξιόπιστο site για casting στην Ελλάδα.
• Skytree Animation Studios, Εταιρεία παραγωγής

Χρηστικό πολυεργαλείο για όλες τις ειδικότητες. Εξοικονομεί χρήματα, χρόνο και κυρίως πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες επιλογών. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα άμεσης & αμφίδρομης επικοινωνίας στους ενδιαφερόμενους.
• Τάσος Κακουλίδης, παραγωγός - σκηνοθέτης

Απο το 2000, που τυχαία βρήκα στην ΕΜΣ στο ΚΘΒΕ, ένα φυλλάδιο για το ORDINO που τότε ξεκινούσε, εντάχτηκα στην "Τράπεζα δεδομένων" του, εκτιμώντας τη σοβαρή και πρωτοπόρα δουλειά του Επαμεινώνδα Χατζηνικολή, που συνεχίζει και σήμερα με σθένος το σημαντικό του έργο. Ευχαριστίες πολλές
• Έκτωρ Καλούδης, ηθοποιός

Η απόλυτη εφαρμογή για τους επαγγελματίες της τέχνης και του θεάματος. Λειτουργικό και αποτελεσματικό για όλο το φάσμα των χρηστών.
• ΚΟΙΛΟΝ, εταιρεία παραγωγής

Μακράν ό,τι καλύτερο υπάρχει στον καλλιτεχνικό χώρο του είδους. Εξαιρετικά εύκολο και πολύ χαρισματικό. Μακάρι και άλλα τέτοια site να διδαχτούν απο αυτό. Τρομερά οργανωμένο και εύχρηστο. Ένα ατέλειωτο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια. Πάντα τέτοια.
• Δημήτρης Μητρόπουλος, σεναριογράφος - σκηνοθέτης

Πολύ καλοδουλεμενη πλατφόρμα για καλλιτεχνες.
• Χρήστος Ραπτης, ηθοποιός

Είναι πραγματικά μια έξυπνη και οργανωμένη εφαρμογή που βοηθάει δημιουργούς, συντελεστές, ηθοποιούς και όλους τους επαγγελματίες της τέχνης και του θεάματος. Με αυτό τον τρόπο επικοινωνίας έρχονται σε επαφή οι κατάλληλοι άνθρωποι στο κατάλληλο project. Έτσι, απλοποιούνται και ευδοκιμούν οι συνεργασίες δίνοντας την ευκαιρία σε καλλιτέχνες και συντελεστές να αναδείξουν τις ικανότητες και το ταλέντο τους, γιατί μεγάλο ποσοστό βρίσκεται σε απραξία, επειδή συνήθως προτιμούν κι "ανακυκλώνουν" τους ίδιους και τους ίδιους καλλιτέχνες που έχουν γνωριμίες, εύνοια, προώθηση. Το ordino δεν διαχωρίζει και δεν βάζει ταμπέλες, χρησιμοποιεί την ίδια πρακτική και προβολή για όλους όσοι ανήκουν στο δυναμικό της εφαρμογής. Χαιρόμαστε που υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Επαμεινώνδα που βρίσκονται ένα "βήμα" μπροστά!
• Νίκη Σπυροπούλου, συγγραφέας - σεναριογράφος - βοηθός διευθυντή παραγωγής

Από το 2010 είναι ό,τι καλύτερο έχω συνεργαστεί τόσο στις αγγελίες όσο και στις παροχές γενικά. Το προτείνω ως μοναδικό σοβαρό εργαλείο για επαγγελματίες καλλιτέχνες. Ευχαριστώ για όλα!
• Μάνος Ζερβάκης, ηθοποιός

Συγχαρητήρια. Ένα πολύ χρήσιμο και εύχρηστο εργαλείο για την δουλειά μας.
• Νίκος Χατζηπαπάς, σκηνοθέτης - ηθοποιός - παραγωγός

I sent a casting call for my musical movie to ordino.gr. I didn't expect to have so many submissions from the Greek actors. Ordino must have quite an extensive network with the actors in Greece. It must be the best place for finding the best Greek actors.
• Wangtae Lim, producer - director

Πολύ έξυπνη ιδέα που φέρνει πολύ κοντά τον ηθοποιό με τους σκηνοθέτες. Μπράβο! Οι αγγελίες με βοηθούν να βρίσκω πάντα αυτό που με ενδιαφέρει χωρίς να ψάχνω σε όλο το internet!
• Νίκος Σιγάλας, ηθοποιός

Εξαιρετική η εφαρμογή για τις αγγελίες.
• Γιώργος Παντελεάκης, ηθοποιός - σκηνοθέτης

Οι υπηρεσίες του ordino, ως υλικοτεχνική υποδομή με την ιστοσελίδα, τη βάση δεδομένων και το εύχρηστο περιβάλλον διεπαφής, καθώς και η συνεχής και θετικότατη παρουσία του Επαμεινώνδα Χατζηνικολή, εξασφαλίζουν λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές κατά την οργάνωση μιας θεατρική παραγωγής.
• Θεοδόσης Παπαδημητρόπουλος, ηθοποιός - σκηνοθέτης

Εύχρηστο, άμεσο και αποτελεσματικό! Το ordino.gr λύνει τα χέρια σου είτε είσαι επαγγελματίας είτε μόλις ξεκινάς στο χώρο.
• Στέφανος Γκέκας, σκηνοθέτης

Εύχρηση εφαρμογή, πολύ γρήγορη ανταπόκριση.
• Μαίρη Μαραγκουδάκη, ηθοποιός - σκηνοθέτης

Εξαιρετικό! Το ordino παρέχει πολύ καλές παροχές στους συντελεστές. Το σύστημα των casting calls είναι πολύ πετυχημένο και εύχρηστο, το προτείνω ανεπιφύλακτα!
• Ιωάννης Βουγιούκας, σπουδαστής σχολής κινηματογράφου

Βοηθάει πολύ τους νέους ηθοποιούς. Πολύ καλή οργάνωση και άμεση επικοινωνία.
• Μαρία Κούστα, ηθοποιός

Thank you for the information and your help. You do a very good job and have some very interesting actors in Greece.
• Harold Baer, senior producer

Με όλα αυτά τα μαγικά που παρέχει το ordino, είσαι τόσο κοντά στον επόμενό σου ηθοποιό όσο κοντά είσαι στο διαδίκτυο...
• Κωνσταντίνος Λεβαντής, σκηνοθέτης - ηθοποιός

Θεωρώ ότι η συμβολή σας στην προώθηση της θεατρικής πράξης είναι πολύ σημαντική.
• Άρης Μιχόπουλος, σκηνοθέτης - ηθοποιός

Στο ordino και στον Επαμεινώνδα Χατζηνικολή βρήκα καταπληκτική επαγγελματική στήριξη αναζητώντας συνεργάτες για τις θεατρικές παραγωγές μου. Ο χειρισμός των εργαλείων που διαθέτει το ordino, ιδίως η Εργαλειοθήκη Plus, είναι πρακτικός και κατανοητός.
• Martin Scharnhorst, σκηνοθέτης θεάτρου

Είναι οργανωμένο, σε κουτάκια, ανά περιεχόμενο, και συνεπώς, εύχρηστο εργαλείο. Μ' εξυπηρετεί, για όλες τις προκύπτουσες ανακοινώσεις για μουσικούς συντελεστές σε ακροάσεις. Η καθημερινή ενημέρωση για ακροάσεις ηθοποιών και άλλων συντελεστών είναι πλήρως κατατοπιστική. Μπορεί το κάθε μέλος από εμάς να φτιάξει ένα πρόγραμμα μ' ακροάσεις, μένοντας ενήμερο από το λογαριασμό του στο ordino.gr, χωρίς να χρονοτριβεί.
• Μαβίνα Μαρκοπούλου, ηθοποιός - μουσικός

To ordino ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για την οργάνωση της ακρόασης και την αναζήτηση ηθοποιών για την ταινία "Νίκος Καζαντζάκης".
• Γιάννης Σμαραγδής, σκηνοθέτης

Πολύ βοηθητική η εφαρμογή για τις ακροάσεις. Εύκολα και γρήγορα οργανώθηκε η ακρόαση. Ευχαριστώ.
• Ξανθή Ταβουλαρέα, σκηνοθέτης

Το πιο αξιόπιστο site για casting στην Ελλάδα. Πολύ οργανωμένο και γρήγορο. Με έχει βοηθήσει πολύ να ενημερώνομαι για τα casting και να επιτευχθούν συνεργασίες μέσα από αυτό! Συγχαρητήρια.
• Εύη Κορώνη, ηθοποιός

Εύχρηστο και οργανωμένο. Ανταποκρίνεται σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
• Ντίνος Παναγόκος, σκηνοθέτης

Το ordino παρείχε και παρέχει, καθώς συνεχώς αναβαθμίζει τις παροχές του, μια συνεπή επιλογή των ηθοποιών στην Ελλάδα, αν θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον χώρο. Οι αγγελίες του ordino δίνουν την ευκαιρία, όπως άλλωστε έγινε και στη δική μου περίπτωση, να κλείσουν οι ηθοποιοί - συνδρομητές του συνεργασίες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά ακόμα και στο εξωτερικό, γεγονός που από μόνο του διευρύνει τις ευκαιρίες καριέρας. Εξαιρετική η ιδέα και η υλοποίησή της να στέλνουμε απευθείας βιογραφικά στους σκηνοθέτες ή casting directors.
• Μαρία Θωμά, ηθοποιός

Για την ταινία μου "Ουζερί Τσιτσάνης" χρησιμοποίησα όλες τις εφαρμογές του ordino με εξαιρετικά αποτελέσματα. Το σύστημα αναζητήσεων στη μεγάλη βάση δεδομένων του ordino με βοήθησε ώστε να θυμηθώ γνωστούς ηθοποιούς και να γνωρίσω νέα πρόσωπα. Το σύστημα των αγγελιών είναι τόσο οργανωμένο και εύχρηστο που ήθελα να λαμβάνω βιογραφικά αποκλειστικά από το ordino και όχι με άλλο τρόπο. Συνολικά χρησιμοποίησα 9 φορές το πολύ αποτελεσματικό και καινοτόμο σύστημα ακροάσεων με ραντεβού κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο. Δημοσίευσα τις αγγελίες μου την Πέμπτη και τη Δευτέρα είχαν ήδη κλειστεί τα πρώτα ραντεβού μέσω της εφαρμογής των ακροάσεων.
• Μανούσος Μανουσάκης, σκηνοθέτης

Το ordino είναι ένα εργαλείο και ένα απαραίτητο βοήθημα για εμάς τους Ηθοποιούς, τους σκηνοθέτες και για όλα τα στελέχη του θεάτρου, του κινηματογράφου, αλλά και για όλο το φάσμα των τεχνών. Ιδιαίτερα τώρα στην εποχή της κρίσης, η ύπαρξη του ordino είναι ζωτική. Και για τους νέους αλλά ιδιαίτερα για εμάς τους παλαιότερους ηθοποιούς. Είναι ένας δίαυλος επικοινωνίας με τα δρώμενα στο καλλιτεχνικό στερέωμα της Ελλάδας αλλά και ένα χρηστικό εργαλείο για συμμετοχή σε ξένες παραγωγές.
• Δημήτρης Κατσιμάνης, ηθοποιός

Υπέροχη ιδέα! Καινοτόμο σε όλα τα επίπεδα!! Πολύ καλή ταξινόμηση, ευκολία στον ηθοποιό αλλά και τον συντελεστή.
• Νίκος Μάνεσης, ηθοποιός

Ευχαριστώ το Ordino για την συμμετοχή μου στην ταινία που θα παιχτεί τον χειμώνα ενός καταξιωμένου σκηνοθέτη. Πολύ καλό σύστημα. Πραγματικά δουλεύει.
• Γιώργος Λουρωτός, ηθοποιός

Πολύ οργανωμένο, γρήγορο, εύχρηστο και αξιόπιστο. Με έχει βοηθήσει πολύ να ενημερώνομαι για τα casting και τις ακροάσεις που γίνονται και να επιτευχθούν συνεργασίες μέσα από αυτό! Μπράβο σας.
• Γωγώ Καρτσάνα, ηθοποιός

Εξαιρετικό το νέο σύστημα του ordino με τα ραντεβού. Κάναμε οργανωμένη δουλειά στο Αλκυονίς με πολύ καλές συμμετοχές χωρίς αναμονές και κούραση από καμία πλευρά!!! Αποτελεσματικότατο και γρήγορο... Μεγάλο μπράβο στο ordino. Ευχαριστούμε!!!
• Μαριάντζελα Γκίντη, σύμβουλος παραγωγής

Πολύ εύχρηστο με εξαιρετικό αποτέλεσμα στην αναζήτηση ηθοποιών!!!
• D-port, εταιρεία παραγωγής

Με το σύστημα των διαδραστικών αγγελιών του ordino κέρδισα πολύ χρόνο και κόπο στο να συγκεντρώσω και να διαχειριστώ τα βιογραφικά των ηθοποιών. Συνέχισα με το σύστημα των ακροάσεων, που με βοήθησε να οργανώσω πανεύκολα και αποτελεσματικά τις ακροάσεις μου. Εξαιρετικό εργαλείο και μοναδικό! Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο.
• Κώστας Κωστόπουλος, σκηνοθέτης

Το Ordino είναι χειμώνα καλοκαίρι εκεί, για να σε βοηθήσει στις επιλογές σου. Σε μια δύσκολη περίοδο (Αύγουστο) το Ordino με βοήθησε έτσι, ώστε τώρα να έχω επιλογές για το θεατρικό που θέλω να ανεβάσω. Το νέο σύστημα ακροάσεων είναι όντως πολύ χρήσιμο και εύχρηστο εργαλείο και μπορεί να το χρησιμοποιήσει το ίδιο εύκολα κάποιος που έχει στα χέρια του μια μεγάλη παραγωγή αλλά και κάποιος με σχετικά μικρή παραγωγή.
• Διονύσης Λυκιαρδόπουλος, σκηνοθέτης

Τώρα που έμαθα να χρησιμοποιώ και τις διαδραστικές αγγελίες του ordino δεν το αφήνω στην ησυχία του. Εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο.
• Ρέινα Εσκενάζυ, σκηνοθέτης

Εξαιρετικό πια το Ordino, απόλυτα οργανωμένο, εύκολο στην χρήση και δικτυωμένο. Στέκεται δίπλα στον σκηνοθέτη σαν ψύχραιμος βοηθός ή φίλος, γεμάτος χρήσιμες πληροφορίες και προσφέροντας χιλιάδες συνδυασμούς και πιθανές λύσεις. Πολύτιμο!
• Γιώργος Σιούγας, σκηνοθέτης

...χάρη και στο Ordino, από όπου βρήκαμε τους περισσότερους ηθοποιούς, η νέα μου ταινία "Σε Αναμονή" έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος της προπαραγωγής της.
• Γιώργος Τσιρογιάννης, σκηνοθέτης

Τέλειο το σύστημα με τα ραντεβού σε ακροάσεις και κάστινγκς!
• Γιώργος Μηλιώτης, ηθοποιός

Εξαιρετική η προσθήκη των video στο site!!!!! Πραγματικά πάρα πολύ καλή δουλειά!!!!!
• Βασίλης Ζώης, ηθοποιός

Το πιο αξιόπιστο πολυεργαλείο για ηθοποιούς σκηνοθέτες! Πραγματικά πάρα πολύ χρήσιμες λειτουργίες για όλους! Πολλές δωρεάν παροχές / εξαιρετική η οργάνωση του site!
• Κώστας Γάκης, σκηνοθέτης

Θέλω να ευχαριστήσω το ordino.gr για τις υπηρεσίες του και την βοήθεια που παρέχει. Το σύστημα των διαδραστικών αγγελιών είναι πολύ λειτουργικό και αξιόπιστο.
• Κώστας Δράκος, σκηνοθέτης

Άμεσο, ενημερωμένο, εύχρηστο. Εξαιρετικό βοήθημα για νέες παραγωγές!
• Γεωργία Ανδρέου, σκηνοθέτης

Το ordino είναι το εργαλείο που δίνει στην διαδικασία της επιλογής για την κάλυψη μιας διανομής μια ευγένεια. Η ευάλωτη σχέση Σκηνοθέτη - Ηθοποιού και για τις δυο πλευρές γίνεται σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ καλλιτεχνών.
• Σταύρος Τσακίρης, σκηνοθέτης

Σου δίνει απίστευτες δυνατότητες για να εξελιχθείς και να προβληθείς. Φοβερό!!!
• Βαγγέλης Ζαπαντιώτης, ηθοποιός