Ordino
Πιπίνου 92
Αθήνα 104 46

τηλ: +30 210 8223798
email: ordino@ordino.gr

Κώστας Δράκος, σκηνοθέτης

Θέλω να ευχαριστήσω το ordino.gr για τις υπηρεσίες του και την βοήθεια που παρέχει.

Ημερολόγιο > 17/6/2016  Σεμινάρια - Μαθήματα

Προσφορά μόνο για σήμερα & αύριο (17 & 18/6) και μόνο για τα μέλη του ordino για το σεμινάριο με τους Miles Anthony & Anthony Hayles


Σεμινάριο με προσωπική ακρόαση(casting) για ηθοποιούς με τους: Actor’s Agent Miles Anthony & Film Producer Anthony Hayles

H ICDA workshops είναι στη χαρούμενη θέση να σας ενημερώσει ότι εισηγητής του επόμενου σεμιναρίου της θα είναι Actor’s Agent Miles Anthony & o Παραγωγός Anthony Hayles. Επίσης θα πραγματοποιήθεί παράλληλο Meet 'n greet party με καλεσμένους τον Actor’s Agent Miles Anthony και τον Film Producer Anthony Hayles. 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

90 € .

Μετά από την αποδοχή της αίτησης σας απ’ την ICDA workshops,η πληρωμή θα γίνει με άμεση κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τώρα, προσφορά μόνο για σήμερα & αύριο και μόνο για τα μέλη του ordino bring a friend 160 ευρώ και για τους δύο με άμεση αποπληρωμή.

Επίσης, καλείσθε σε ενημέρωση μας για την κατάθεση με αποστολή φωτογραφίας κατάθεσης στο μειλ, για να σας αποσταλλούν οι διάλογοι να προετοιμάσετε για την ακρόαση!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με αποστολή βιογραφικού και φωτογραφίας στο: icdaworkshops@gmail.com.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983021466 Christina Noland 

 Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.


ΣΥΝΤΟΜΟ BIOΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο γνωστός ατζέντης ηθοποιών Anthony Miles έρχεται στην Αθήνα για ένα κύκλο μοναδικών μονοήμερων σεμιναρίων. Ο Miles Anthony είναι ιδιοκτήτης του international talent agency MARLOWES με πελάτες όπως ο Eric Roberts, o Bill Cobbs, η Alison Eastwood(κόρη του Clint Eastwood), ο Cade Carradine και ο Chris Rankin από το Harry Potter.

Οι πελάτες του έχουν πρωταγωνιστήσει σε ταινίες, όπως Batman, The    Dark Night, Harry Potter, The Bodyguard, The Oz, The Expendables, Τhe Muppets και τηλεοπτικές σειρές όπως το Suits της Universal Picture’s, Glee,  κ.α.

Επίσης έχει την ABR casting και είναι συνιδιοκτήτης της Quantum Film Productions. Σπούδασε στη RADA  και είναι μέλος με δικαίωμα ψήφου στα BAFTA.

 

Agent ηθοποιών στο εξωτερικό, είναι το άτομο το οποίο συνεργάζεται προσωπικά με κάθε ηθοποιό τον οποίο αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει και τον/την προωθεί σε ακροάσεις. Ο Miles Anthony συγκεκριμένα είναι ένας agent που έχει φιλική επαφή με τους πελάτες του παρέχοντας συμβουλές και καθοδήγηση σε κάθε δραστηριότητα τους στον χώρο και φέρνοντας τους επιπλέον σε networking events με σκηνοθέτες, παραγωγούς, casting directors κτλ.

 

Μαζί του, ο σεναριογράφος και παραγωγός Anthony Hayles της Quantum Film. Ο Anthony Hayles είναι και associate producer στην Carnaby Films με executive producers  να τη στελεχώνουν των θρυλικών ταινιών Alien, Star Wars, Gangs of New York.

O Miles Anthony & Anthony Hayles είναι παραγωγοί της μεγάλου μήκους ταινίας Blue Moon για την οποία βρίσκονται αυτό το διάστημα σε προ-παραγωγή (pre-production).

Καθώς οι ομιλητές του σεμιναρίου είναι και παραγωγοί, αυτό το σεμινάριο της ICDA workshops, θα έχει ελαφρώς διαφορετικό περιεχόμενο. 

ΜΟΡΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πρώτο μέρος: Ομιλία και Q&A

O Miles Anthony & Anthony Hayles  θα σας προσφέρουν πρακτικές συμβουλές hands-on στρατηγικής, βασισμένες στην εμπειρία τους στον κλάδο και θα απαντήσουν σε ό,τι ερωτήσεις έχετε σε σχέση με την βιομηχανία.

Ο Miles Anthony & ο Anthony Hayles θα μιλήσουν στους ηθοποιούς για:

  • Τη σωστή διαμόρφωση βιογραφικού, showreel και φωτογραφίας πορτραίτου. Τι μορφή έχουν βιογραφικό και showreel που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον και πως να τα προσαρμόσετε για την εκάστοτε ακρόαση. (Miles Anthony).
  • Το networking με Casting Directors, σκηνοθέτεςπαραγωγούς. Πως να κρατήσετε αλλά να εκμεταλλευτείτε το προσωπικό σας στυλ στο έπακρο και ποιες δεξιότητες χρειάζεται να αναπτύξετε.
  • Την εξεύρεση ατζέντη. Πώς να επιλέξετε ατζέντη (Miles Anthony).
  • Τη σωστή διαδικτυακή προώθηση του κάθε ηθοποιού για την εξεύρεση εργασίας στη βιομηχανία. Σε ποιες ιστοσελίδες να είστε μέλη κι αλλά.
  • Την επιλογή των ηθοποιών μετά την ολοκλήρωση συγγραφής του σεναρίου και στη διάρκεια του κάστιγκ. (Anthony Hayles).
  • Τον ρόλο του παραγωγού στην τελική μορφή της ταινίας και  στην διαλογή ηθοποιών.

 

Δεύτερο μέρος: Ακρόαση

Θα παρουσιάσετε σε ζευγάρι (pair casting) τις σκηνές που προετοιμάσατε στον Miles Anthony και τον Anthony Hayles. Πριν από το σεμινάριο, η ICDA workshops θα σας αποστείλει τους διαλόγους για να προετοιμαστείτε. Οι διάλογοι θα είναι απ΄την ταινία Blue Moon, για την οποία βρίσκονται σε προπαραγωγή (pre-production) αυτή την περίοδο.

Τρίτο μέρος: Προσωπικός χρόνος 

Ο Miles Anthony & Anthony Hayles θα δώσoυν λεπτομερείς και εποικοδομητικές συμβουλές στον κάθε ένα προσωπικά, οι οποίες έχουν σαν στόχο την ενδυνάμωση σας. Έτσι θα σας δωθούν τα εργαλεία και οι λύσεις για να ανοίξετε τις απαιτούμενες πόρτες και να αποκτήσετε τον έλεγχο της καριέρας σας.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα. Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να εξοπλιστείτε με τις δεξιότητες και τη γνώση του πως μπορείτε να δημιουργήσετε την καλύτερη δυνατή εντύπωση σε κάθε συναναστροφή σας στην Αγγλική βιομηχανία. 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ

Θα χωριστείτε σε δύο group, ένα του Σαββάτου κι ένα της Κυριακής.

Σάββατο 25 Ιουνίου από 14:00 μέχρι 23:00 

Κυριακή 26 Ιουνίου από 09:00 μέχρι 18:00

Λάβετε υπόψη σας ότι από αυτές τις ώρες χρόνος θα διατεθεί σε pair casting. Οι ακριβείς ώρες του casting θα καθοριστούν από το μέγεθος του group.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

90 € Μετά από την αποδοχή της αίτησης σας απ’ την ICDA workshops,η πληρωμή θα γίνει με άμεση κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τώρα, προσφορά μόνο για σήμερα και μόνο για τους συνδρομητές του Όρντινο bring a friend 160  ευρώ και για τους δύο με άμεση αποπληρωμή.

Επίσης, καλείσθε σε ενημέρωση μας για την κατάθεση με αποστολή φωτογραφίας κατάθεσης στο μειλ, για να σας αποσταλλούν οι διάλογοι να προετοιμάσετε για την ακρόαση.

Θα γίνει επιλογή λόγω περιορισμένων θέσεων.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με αποστολή βιογραφικού και φωτογραφίας στο: icdaworkshops@gmail.com.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983021466 Christina Noland

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για να επωφεληθείτε από την εμπειρία τους και όχι μόνο, μην χάσετε την ευκαιρία να έρθετε στο 3rd ICDA Workshop!

Για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω  του email icdaworkshops@gmail.com 

Η ICDA workshops σας ευχαριστεί θερμά για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη σας.

International Casting Directors in Athens

+6983021466

Check our Website 

Stay tuned @ our Fb Page for updates

Check our upcoming events 3rd ICDA 

Contact us via icdaworkshops@gmail.com