Ordino
Πιπίνου 92
Αθήνα 104 46

τηλ: +30 210 8223798
email: ordino@ordino.gr

Δημήτρης Κατσιμάνης, ηθοποιός

Το ordino είναι ένα εργαλείο και ένα απαραίτητο βοήθημα για εμάς τους Ηθοποιούς, τους σκηνοθέτες και για όλα τα στελέχη του θεάτρου, του κινηματογράφου, αλλά και για όλο το φάσμα των τεχνών.

Ημερολόγιο > 26/5/2016  Σεμινάρια - Μαθήματα

International Casting Directors In Athens Workshops


International Casting Directors In Athens Workshops
 
Σεμινάριο με προσωπική ακρόαση (casting) για ηθοποιούς
με τους: Actor’s Agent Miles Anthony & Producer Anthony Hayles

 
H ICDA workshops είναι στη χαρούμενη θέση να σας ενημερώσει ότι εισηγητής του επόμενου σεμιναρίου της θα είναι
o Actor’s Agent Miles Anthony & o Παραγωγός  Anthony Hayles.
 
Σύντομο Βιογραφικό:
Ο γνωστός ατζέντης ηθοποιών Miles Anthony έρχεται στην Αθήνα για ένα κύκλο μοναδικών μονοήμερων σεμιναρίων. Ο Miles Anthony είναι και ιδιοκτήτης του international talent agency MARLOWES (www.marlowes.eu) με πελάτες όπως ο Eric Roberts, o Bill Cobbs, η Alison Eastwood (κόρη του Clint Eastwood), ο Cade Carradine κι ο Chris Rankin από το Harry Potter.
Οι πελάτες του έχουν πρωταγωνιστήσει σε ταινίες, όπως Batman, The    Dark Night, Harry Potter, The Bodyguard, The Oz, The Expendables, Τhe Mappets και τηλεοπτικές σειρές όπως το Suits της Universal Picture’s, Glee,  κ.α.
Επίσης έχει την ABR casting και είναι συνιδιοκτήτης της Quantum Film Productions. Σπούδασε στη RADA (Royal Academy of Dramatic Arts) και είναι μέλος με δικαίωμα ψήφου στα BAFTA (British Film Academy).
 
Agent ηθοποιών στο εξωτερικό, είναι το άτομο το οποίο συνεργάζεται προσωπικά με κάθε ηθοποιό τον οποίο αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει και τον/την προωθεί σε ακροάσεις. Ο Miles Anthony συγκεκριμένα είναι ένας agent που έχει φιλική επαφή με τους πελάτες του παρέχοντας συμβουλές και καθοδήγηση σε κάθε δραστηριότητα τους στον χώρο και φέρνοντας τους επιπλέον σε networking events με σκηνοθέτες, παραγωγούς, casting directors κτλ.
 
Μαζί του, ο σεναριογράφος και παραγωγός Anthony Hayles της Quantum Film. Ο Anthony Hayles είναι και associate producer στην Carnaby Films (www.carnabyinternational.london) με executive producers  να τη στελεχώνουν των θρυλικών ταινιών Alien, Star Wars, Gangs of New York.
 
O Miles Anthony & Anthony Hayles είναι παραγωγοί της μεγάλου μήκους ταινίας Blue Moon (www.imdb.com/title/tt5636730/), για την οποία βρίσκονται αυτό το διάστημα σε προ-παραγωγή (pre-production).
Καθώς οι ομιλητές του σεμιναρίου είναι και παραγωγοί, αυτό το σεμινάριο της ICDA workshops, θα έχει ελαφρώς διαφορετικό περιεχόμενο.
 
Μορφή σεμιναρίου:
 
Πρώτο μέρος:
Ομιλία και Q&A.
 
Miles Anthony & Anthony Hayles  θα σας προσφέρουν πρακτικές συμβουλές hands-on στρατηγικής, βασισμένες στην εμπειρία τους στον κλάδο και θα απαντήσουν σε ό,τι ερωτήσεις έχετε σε σχέση με την βιομηχανία.
 
Ο Miles Anthony & ο Anthony Hayles θα μιλήσουν στους ηθοποιούς για:
 
-       Τη σωστή διαμόρφωση βιογραφικού, showreel και φωτογραφίας πορτραίτου. Τι μορφή έχουν βιογραφικό και showreel που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον και πως να τα προσαρμόσετε για την εκάστοτε ακρόαση. (Miles Anthony).
-       Το networking με Casting Directors, σκηνοθέτες, παραγωγούς. Πως να κρατήσετε αλλά να εκμεταλλευτείτε το προσωπικό σας στυλ στο έπακρο και ποιες δεξιότητες χρειάζεται να αναπτύξετε.
-       Την εξεύρεση ατζέντη. Πώς να επιλέξετε ατζέντη (Miles Anthony).
-       Τη σωστή διαδικτυακή προώθηση του κάθε ηθοποιού για την εξεύρεση εργασίας στη βιομηχανία. Σε ποιες ιστοσελίδες να είστε μέλη κι αλλά.
-       Την επιλογή των ηθοποιών μετά την ολοκλήρωση συγγραφής του σεναρίου και στη διάρκεια του κάστιγκ. (Anthony Hayles).
-       Τον ρόλο του παραγωγού στην τελική μορφή της ταινίας και  στην διαλογή ηθοποιών.
 
Δεύτερο μέρος: Ακρόαση.
 
Θα παρουσιάσετε σε ζευγάρι (pair casting) τις σκηνές που προετοιμάσατε στον Miles Anthony & τον Anthony Hayles. Πριν από το σεμινάριο, η ICDA workshops θα σας αποστείλει τους διαλόγους για να προετοιμαστείτε. Οι διάλογοι θα είναι απ΄την ταινία Blue Moon, για την οποία βρίσκονται σε προπαραγωγή (pre-production) αυτή την περίοδο.
 
Τρίτο μέρος: Προσωπικός χρόνος.
 
Ο Miles Anthony & Anthony Hayles θα δώσoυν λεπτομερείς και εποικοδομητικές συμβουλές στον κάθε ένα προσωπικά, οι οποίες έχουν σαν στόχο την ενδυνάμωση σας. Έτσι θα σας δωθούν τα εργαλεία και οι λύσεις για να ανοίξετε τις απαιτούμενες πόρτες και να αποκτήσετε τον έλεγχο της καριέρας σας.
 
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα.
 
Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να εξοπλιστείτε με τις δεξιότητες και τη γνώση του πως μπορείτε να δημιουργήσετε την καλύτερη δυνατή εντύπωση σε κάθε συναναστροφή σας στην Αγγλική βιομηχανία.
 
Διαθέσιμες ημερομηνίες:
 
Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Ιουνίου 2016.
Θα χωριστείτε σε δύο group, ένα του Σαββάτου κι ένα της Κυριακής.
 
Ώρες σεμιναρίου:

Σάββατο: από 14:00 μέχρι 23:00
Κυριακή: από 09:00 μέχρι 18:00

Λάβετε υπόψη σας ότι από αυτές τις ώρες χρόνος θα διατεθεί σε pair casting. Οι ακριβείς ώρες του casting θα καθοριστούν από το μέγεθος του group.
 
Kόστος σεμιναρίου  80 ευρώ(early bird)/ 90 ευρώ μέχρι 07.06.2016. 

Μετά από την αποδοχή της αίτησης σας απ’ την ICDA workshops,η πληρωμή θα γίνει με άμεση κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
 
Φιλική τιμή: 80 ευρώ αν αποπληρωθεί μέχρι τις 01.06.2016 ευρώ, 90 ευρώ μέχρι 07.06.2016.
Οι θέσεις των 70 ευρώ για τους 5 πρώτους συμμετέχοντες έχουν εξαντληθεί.
 
Οι συμμετέχοντες, που θα δηλώσουν συμμετοχή καλούνται να καλύψουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις εως και 10 ημέρες πριν από το σεμινάριο. Θα γίνει επιλογή λόγω περιορισμένων θέσεων.
 
Δηλώσεις συμμετοχής με αποστολή βιογραφικού και φωτογραφίας στο: icdaworkshops@gmail.com.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983 021 466 Χριστίνα Νόλαντ

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site μας:
http://icdaworkshops.wix.com/icdaworkshops

 
Η ICDA workshops σας ευχαριστεί θερμά για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη σας.