"Αγγελίες για casting - ακροάσεις"


Όλη η διαδικασία της ακρόασης, από την ανακοίνωσή της έως την ειδοποίηση όσων σας ενδιαφέρουν, σε μία μόνο εφαρμογή!

Καταχωρίστε την ακρόασή σας στη νέα ανανεωμένη διαδραστική εφαρμογή "Αγγελίες για casting - ακροάσεις".
Κοινοποιήστε το link της αγγελίας του Ordino στη σελίδα σας και στα social network (Facebook, Twitter, LinkedIn κ.λπ.).
Παρακολουθήστε on-line ποιοι ενδιαφέρονται για αυτήν.
Αποθηκεύστε τις επιλογές σας.
Επικοινωνήστε με τους ενδιαφερόμενους στέλνοντας προσωπικά ή ομαδικά μηνύματα.

Ενδιαφέρον μπορούν να εκδηλώσουν όχι μόνο οι συνδρομητές του Ordino αλλά όλοι οι ηθοποιοί (ή συντελεστές), κάνοντας δωρεάν login στη σελίδα μας και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους, που έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει.

Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία του Ordino σας προσφέρει:

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

BHMA 1: Πατάτε "Είσοδος εκδοτών".BHMA 2: Συμπληρώνετε όνομα χρήστη και κωδικό.BHMA 3: Πατάτε "Δημιουργία αγγελίας", γράφετε το κείμενο και πατάτε "Αποστολή".

tip! Μπορείτε να δημιουργήσετε τόσες αγγελίες όσες και οι ρόλοι που ψάχνετε. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε ταξινομημένους όσους ενδιαφέρονται ανά ρόλο.
BHMA 4: Όταν δημοσιευτεί η αγγελία, εμφανίζεται στο "Οι αγγελίες μου" (σημ. Η αγγελία δημοσιεύεται χωρίς τα στοιχεία επικοινωνίας σας). Δίπλα στο κείμενο της αγγελίας μπορείτε να δείτε πόσοι χρήστες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κάνοντας κλικ στο link.BHMA 5: Όσοι ενδιαφέρονται για την ακρόαση εμφανίζονται σε ονομαστική λίστα με τη σειρά εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Κάντε κλικ στο όνομα, για να δείτε το βιογραφικό τους στο Ordino, ή κλικ στο CV, για να δείτε το βιογραφικό που έχουν ανεβάσει οι ίδιοι.BHMA 6: Επιλέγετε κατάσταση για κάθε ηθοποιό (ενδιαφέρομαι / δεν ενδιαφέρομαι / το σκέφτομαι) και πατάτε "Αποθήκευση". Οι επιλογές δεν είναι ορατές από τους ηθοποιούς. Μπορείτε επίσης φιλτράροντας όσους σας ενδιαφέρουν να ομαδοποιήσετε τις επιλογές σας (ομαδοποίηση 1-9)BHMA 7: Αποστολή μηνύματος. Επιλέγετε έναν ή περισσότερους ηθοποιούς (Α), γράφετε το μήνυμά σας (Β) και πατάτε "Αποστολή" (Γ)BHMA 8: Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία επιλογής και θέλετε να σταματήσει η εκδήλωση ενδιαφέροντος, πατάτε "Απενεργοποίηση".