home page/αρχική σελίδαOn line αναζητήσειςμόνο για μέλη πρόσθετη ενημέρωση  
Μύρνα  Τσάπα  
 
Σκηνοθέτης


Η Μύρνα Τσάπα σπούδασε σκηνοθεσία στην Σχολή Σταυράκου.
Ζει και εργάζεται στην Ελλάδα σκηνοθετώντας μίνι σειρές και ντοκιμαντέρ για την ελληνική τηλεόραση.

Φιλμογραφία
1988 «Προοίμιο» 9’
1996 « Ο Αγνωστος» 22’
1999 «Προτού Σκοτεινιάσει» 8’
2010-2011 9 Ντοκιμαντέρ για τη σειρά «Φιλοξενούμενοι» ΕΡΤ
2012 Κατινούλα 47’
2013 Στο Φαρμακείο 41’
2014 Οδός Ίριδος 48’

(2016)


Σχετικά links


7 Ζωές  
Εντιμότατοι Κερατάδες  
Οι Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα  
Γάμος με τα Όλα του  
Κινούμενη Άμμος  
Κόκκινο Δωμάτιο  
Απόσταση Αναπνοής  
Τι Συμβαίνει με τον Χάρη  
Να με προσέχεις  
Είμαστε στον Αέρα  







email english