home page/αρχική σελίδαOn line αναζητήσειςμόνο για μέλη πρόσθετη ενημέρωση  
Σάββας  Καρύδας  
 
Σκηνοθέτης

Σπουδές
Υποψηφίος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης
Master απο το Ε.Α.Π.: Δοίκηση Πολιτσμικών Μονάδων 2009
ARTTS International Yorkshire England, Παραγωγή - Σκηνοθεσία 1993
Ανώτερη Δραματική Σχολή Ε. Χατζίκου, Υποκριτική 1990

Φιλμογραφία
2013 . ..  Illusion, μεγάλου μήκους
2006 . .. Στα Όρια, μεγάλου μήκους
1999 . .. Αμέρικα, μικρού μήκους 15'
1996 . .. Μία Φωνή - Μία Πόλη, μικρού μήκους 15'
1993 . .. Talk to me Like the Rain, μικρού μήκους 20' video

(2016)


Σχετικά links


Illusion  
Στα Όρια  







email english