home page/αρχική σελίδαOn line αναζητήσειςμόνο για μέλη πρόσθετη ενημέρωση  
Ρήγας  Σκεπετάρης  
 
Ηθοποιός
Μουσικός (τραγούδι)
Μουσικός παραγωγός

Χρώμα μαλλιών: καστανά Ύψος: 185 cm
Χρώμα ματιών: καστανά Βάρος: 75 kg


Σπουδές


ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών  2009
Θεατρικό τμήμα Πάτρας  2005
Υποκριτική στην κάμερα Δημήτρης Λάλος  
Σκηνική δράση Δημήτρης Ήμελλος 
Performance – Υποκριτική Γιώργος Βαλαής “Blitz team”  

Γλώσσες
Ελληνικά    μητρική
Αγγλικά    πολύ καλά
Ισπανικά    μέτρια

Μουσική
Κιθάρα 
Τραγούδι 

Χορός
Σύγχρονος χορός 

Θέατρο


2020 . .. Και μετά ερωτεύτηκαν   σκην. Παπαδημητρίου Τόλης     Θέατρο Αλκμήνη 
2018 . .. Δε variete   σκην. Παπαδημητράτος Μάκης - Αντώνης Τσιοτσιόπουλος      
2007 . .. Μη γελάς   Αραπάκος Λάμπρος      
2003 . .. Εαυτού εκτός   Αραπάκος Λάμπρος      
2001 . .. Ελίζα   Καλογεροπούλου Ξένια      

Κινηματογράφος


2020 . .. Man Of God   σκην. Popovic Yelena     μεγάλου μήκους 
2020 . .. Dissolved   σκην. Βουρνάς Θοδωρής     μεγάλου μήκους 
2020 . .. The endless road   σκην. Ravn Iben     μικρού μήκους 
2020 . .. Ο Χωρισμός δύο ανθρώπων   σκην. Κουντούρης Κώστας     μικρού μήκους 
2019 . .. Adults in the room   σκην. Γαβράς Κώστας   Reporter  μεγάλου μήκους 
2019 . .. Δ-Εμμονή   σκην. Chemeris Diana   Diago  μικρού μήκους  D-Port Productions
2013 . .. Ινδιάνοι σε Αμερικάνικη ιστορία   σκην. Μελέτης Δημήτρης   Πέτρος  μεγάλου μήκους 
2006 . .. Delivery   σκην. Αγγέλου Παναγιώτης   delivery boy  μικρού μήκους 
2005 . .. Ταξί   σκην. Αγγέλου Παναγιώτης   Γιώργος  μικρού μήκους 

Τηλεόραση


2021 . .. Άγριες Μέλισσες   σκην. Χαρίτος Λευτέρης     Ant1 
2020 . .. Ήλιος   σκην. Μανώλη Βίκυ - Χριστοδούλου Λίνος     Ant1 
2020 . .. Σχεδόν ενήλικες   σκην. Λαμπό Νϊκος     Mega channel 
2020 . .. Mordkommission Istanbul   σκην. Sahin Ismail     ARD Mediathek 
2020 . .. Άγιος Παΐσιος   σκην. Τσάμης Στάμος     Cosmote Tv 

Άλλες Συμμετοχές


Μουσική        
Ασχολείται με τη στιχουργία, ερμηνεία, μουσική παραγωγή και κιθάρα. Έχει συνεργαστεί μουσικά και δισκογραφικά με μουσικούς εντός και εκτός Ελλάδας. Ιστορικές μπάντες και μουσικοί όπως οι FFC και ο Δημήτρης Πετσούκης, οι Locomondo, Βαγγέλης Σερίφης (Dj Rico), οι Kilimanjaro, ο Λάγνης, οι Αντίποινα και οι Moca Juniors.

Δισκογραφία
       
2019 . .. Αντίξοες Παραγωγές - Χαρμολύπη 2
2016 . .. Ρήγας & Λάγνης - Καρδιά απο πάγο "Digital single"
2014 . .. Σκηνοθέτης - Dubstep vs Hip Hop
2014 . .. Reggae Community of Greece sings about peace
2013 . .. Σκηνοθέτης - Μη μου τους ήχους τάραττε
2013 . .. Αντίποινα "Χάος και αρμονία" Φωνητικά & στίχους
2010 . .. Moca Juniors - Moca Revolutionaries
2006 . .. Φωνές αμφισβήτησης

Video clip
       
2016 . .. "Καρδιά από Πάγο" top 10 στο Mad tv (2017)
2017 . .. "Τη νύχτα η πόλη" Φουλ Του Ρήγα
2017 . .. "Βλέπε όνειρα" Φουλ Του Ρήγα
2016 . .. "Αγαπημένα ψέματα" Ρήγας
2014 . .. "Σε σημαδέψαν στην καρδιά" Ρήγας
2013 . .. "Όλοι μένουνε μόνοι" Ρήγας

Συναυλίες
       
Gagarin - An club - Σταυρός του Νότου - Koukou - Βοτανικός - Faust - Rodeo - Methodia - Open air Festivals

Δραστηριότητες


Ραδιοφωνικός παραγωγός        
Ραδιοφωνικός παραγωγός στον Afan fub radio 2017, Ihotron radio 2013

Δεξιότητες


       
Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου & μοτοσυκλέτας, οδηγός αγώνων μοτοσυκλέτας (Motocross + Enduro), Πολεμικές τέχνες (Kick box, Krav maga, Karate), ζογκλερικά, Parkour, Ιππασία, Χορός σύγχρονος

Link & Video



Ρήγας Σκεπετάρης - Acting Mix
 

english