Κατερίνα  Παπαναστασάτου

Katerina  Papanastasatou
 
Βοηθός Σκηνοθέτη
Σκηνοθέτης
Ηθοποιός


Είμαι απόφοιτος του "Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν" (2010) και του Παντείου Πανεπιστημίου (2007). Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια δραματοθεραπείας, αρχαίου δράματος, φωνητικής, κίνησης και μεταγλώττισης.
Ως ηθοποιός έχω δουλέψει με τους: Κάρμεν Ρουγγέρη, Δημήτρη Πιατά, Μαίη Σεβαστοπούλου και Γιώργο Χατζηδάκη στο θέατρο, και τους Δημήτρη Πιατά, Άρη Λεχουρίτη, Σοφία Σαρακασίδου στον κινηματογράφο.
Ως βοηθός σκηνοθέτη έχω δουλέψει με τον Κωστή Καπελώνη (Υπόγειο στο φως, Βυσσινόκηπος, Αδαμαντία), την Κ.Ρουγγέρη (Περσέας και Ανδρομέδα, Οι άθλοι του Ηρακλή, Εκκλησιάζουσες σαν παραμύθι, Ρομπέν των Δασών κ.ά.), το Δ. Πιατά (Ο Μάκης) και τη Μόνικα Κολοκοτρώνη (Φαίδρας έρως) στο θέατρο και τον Δ.Πιατά και τον Νίκο Κουρούκλη στον κινηματογράφο.
Το 2013 έκανα την πρώτη δική μου σκηνοθεσία πάνω σε κείμενα του Σαίξπηρ, υπό τον τίτλο "Or not to love" στο θέατρο Beton7 και το 2014 την παράσταση "Graffito, όπως άγριο" πάνω σε κείμενα του Παύλου Μάτεσι. Τη σαιζόν’14-’15 σκηνοθέτησα σε συνεργασία με τον Τάσο Γερακίνη το 1ο θεατρικό σήριαλ με τίτλο «Ο Κόκορας» που παρουσιάστηκε στο εστιατόριο «Ριφιφί», στο οποίο υπογράφαμε, επίσης από κοινού, και τα κείμενα.
(2015)


Σχετικά links


Or Not to Love  







email english