Στέλλα  Μαρή

Stella  Mari
 
Ηθοποιός
Σκηνοθέτης


  Η Στέλλα Μαρή είναι ηθοποιός (Μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου- Ι.Τ.Ι) και σκηνοθέτης (Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών- Ε.Ε.Σ).


Eιναι υπεύθυνη της Ομάδας Θεάτρου Minus [two], Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, την οποία ίδρυσε μαζί με τον αρχιτέκτονα και σκηνογράφο Γιώργο Σταματάκη. Είναι , επίσης, ιδρύτρια και υπεύθυνη του Θεατρικού Εργαστηρίου  PocketFlat (PocketFlatTheatreLab), όπου και διδάσκει Υποκριτική.

Σπουδάσε Θέατρο με τον Άκη Δαβή, τους συνεργάτες του και άλλους ανθρώπους του θεάτρου σε  Ελλάδα  και εξωτερικό, σπούδασε Νομικά στην Αθήνα  (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και Ναυτικό  Δίκαιο στο Southampton University (LLM-μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών), ενώ είναι Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και του αντίστοιχου στο Λονδίνο («solicitor of England and Wales»). Δεν ασκει  το επαγγελμα του δικηγόρου, καθώς  από νωρίς είχε αισθανθεί,  ότι η σχέση της με τη γραφή είναι αυτή, που την οδηγεί καταρχήν στο Θέατρο, όπου, καθώς έχει δηλώσει, «το θέατρο είναι ο χώρος, όπου ο Λόγος γίνεται Ζωή».

περισσότερες πληροφορίες http://www.stella-mari.com


Σχετικά links


Ο Άμλετ Αυτοκτόνησε  
Ο Άμλετ Αυτοκτόνησε  
Forever Yours ή π²  
Forever Yours ή π² - Η επιστροφή...  
Δύο για την Τραμπάλα  
Το Πέταγμα της Πεταλούδας  
Δύο για την Τραμπάλα  
Χαμένος Παράδεισος  







email english